Obi Phos

Temizle

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Toplam Azot (N) 5
Amonyum Azotu (N) 3
Üre Azotu (N) 12
Suda Çözünür Fosfor PentaOksit (P2O5) 15
Suda Çözünür Çinko (Zn) 4

TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA DÖNEMİ TOPRAKTAN UYGULAMA
(Damlama ile)
YAPRAKTAN UYGULAMA
Sera ve Açık alan Sebzeler; Domates,
Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Çilek v.b.
Fide dikiminden 7-8 gün sonra başlanarak meyve olgunlaşıncaya kadar 3-4 uygulama yapılır. 1-2 lt/da 200-250 ml/100 lt su
Yaprağı yenen Kışlık Sebzeler; Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak v.b. Vejetasyon süresince 3-4 uygulama 1-2 lt/da 200-250 ml/100 lt su
Yumrulu Bitkiler; Patates, Soğan,Şeker Pancarı Çapadan sonra ilk uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama 1-2 lt/da 200-250 ml/100 lt su
Kavun, Karpuz, Kabak Kol atımından meyve tutumuna kadar 3-4 uygulama 1-2 lt/da 200-250 ml/100 lt su
Tüm Meyve Ağaçları; Şeftali, Kiraz,
Kayısı, Elma, Erik, Armut, Ayva, Bağ, Turunçgiller, Zeytin, Fındık v.b.
Vejetasyon süresince 3-4 uygulama 2-2,5 lt/da 250-300 ml/100 lt su
Muz Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğuma kadar 3-4 uygulama 1-2 lt/da -
Endüstri Bitkileri; Pamuk, Mısır,
Ayçiçeği
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama - 150-200 ml/100 lt su
Tüm Baklagiller; Nohut, Fasulye,
Mercimek, Soya v.b.
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama - 150-200 ml/100 lt su
Tahıllar; Buğday, Arpa, Çeltik v.b. Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde 2 uygulama - 150-200 ml/100 lt su

İŞLEV VE FAYDALARI
*Çiçeklenme,tohum bağlama, erken büyüme ve kök oluşumunu teşvik eder, olgunlaşmayı hızlandırır ve tohum/meyve
üretimini arttırır.
*Çiçek gözü oluşumunu artırır.
*Hava koşullarına bağlı dökülmeleri en aza indirir.
*İçerdiği Çinko sayesinde bitkilerin klorofil içeriklerini ve RNA düzeylerini önemli derecede arttırır.
*Bitkilerde vejetatif gelişmeyi sağlar, tepe/kök oranı artar.