Obi N12
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W | |
Organik Madde | 48 | |
Toplam Azot (N) | 12 | |
Organik Azot (N) | 0,5 | |
Üre Azotu (N) | 11,5 | |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 4 | |
Suda Çözünür Bor (B) | 0,1 | |
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,1 | |
Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,1 | |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,05 | |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,05 | |
Ph | 6-8 |
TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU | ||
ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA DÖNEMİ | UYGULAMA DOZU |
Domates, Biber, Hıyar v.b. | Fide dikiminden sonra 2-3 hafta aralıklarla | 300 ml/100 lt su |
Kabak, Karpuz, Kavun | Ekimle birlikte ve Çiçekten sonra toplam 2-3 uygulama |
250 ml/100 lt su 2 lt/ 100 lt su Damlamadan |
Turunçgiller | Çiçekten sonra 2-3 hafta aralıklarla | 300 ml/100 lt su |
Kayısı, Şeftali, Elma, Erik, Armut, Kiraz, Zeytin |
Çiçekten sonra 2-3 hafta aralıklarla | 300 ml/100 lt su |
Tahıllar | Kardeşlenme ile Sapa Kalkma arasında | 300 ml/100 lt su |
Pamuk | 1.Uygulama 4-5 yapraklıyken 2.uygulama Tarakta |
250-300 ml/100 lt su |
Mısır | 1.Uygulama Gelişme döneminde 2.uygulama Püskülden sonra |
250-300 ml/100 lt su |
Şeker Pancarı, Patates, Soğan | 1.Uygulama Gelişme döneminde 2.uygulama 2.çapadan sonra |
250-300 ml/100 lt su |
Bağ | Sürgünden başlayarak ben düşene kadar toplam 3 uygulama | 200 ml/100 lt su |
Soya, Fasulye, Nohut, Mercimek, Yerfıstığı, Ayçiçeği |
Ekimle beraber ilk uygulama, Çiçekten sonra 2-3 hafta aralıklarla 2-3 uygulama | 250 ml/100 lt su |
İŞLEV VE FAYDALARI
İŞLEV VE FAYDALARI | ||
*Toprağın yapısını düzenler ve organik maddece zenginleşmesini sağlar. | ||
*Bitkilerde vejetatif gelişmeyi sağlar, tepe/kök oranı artar. | ||
*İçerdiği mikro besin elementleri sayesinde bitkilerde dengeli beslenmeyi sağlar. | ||
*Meyve ve Sebzelerin kalitesini arttırır, raf ömrünü uzatır. | ||
*Bitkilerde kök yapısını etkileyerek kök hastalıklarına karşı direnç sağlar. |