Obi N12

Temizle

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Organik Madde 48
Toplam Azot (N) 12
Organik Azot (N) 0,5
Üre Azotu (N) 11,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 4
Suda Çözünür Bor (B) 0,1
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0,1
Suda Çözünür Demir (Fe) 0,1
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0,05
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0,05
Ph 6-8

TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA DÖNEMİ UYGULAMA DOZU
Domates, Biber, Hıyar v.b. Fide dikiminden sonra 2-3 hafta aralıklarla 300 ml/100 lt su
Kabak, Karpuz, Kavun Ekimle birlikte ve Çiçekten sonra toplam
2-3 uygulama
250 ml/100 lt su
2 lt/ 100 lt su Damlamadan
Turunçgiller Çiçekten sonra 2-3 hafta aralıklarla 300 ml/100 lt su
Kayısı, Şeftali, Elma, Erik, Armut,
Kiraz, Zeytin
Çiçekten sonra 2-3 hafta aralıklarla 300 ml/100 lt su
Tahıllar Kardeşlenme ile Sapa Kalkma arasında 300 ml/100 lt su
Pamuk 1.Uygulama 4-5 yapraklıyken
2.uygulama Tarakta
250-300 ml/100 lt su
Mısır 1.Uygulama Gelişme döneminde
2.uygulama Püskülden sonra
250-300 ml/100 lt su
Şeker Pancarı, Patates, Soğan 1.Uygulama Gelişme döneminde
2.uygulama 2.çapadan sonra
250-300 ml/100 lt su
Bağ Sürgünden başlayarak ben düşene kadar toplam 3 uygulama 200 ml/100 lt su
Soya, Fasulye, Nohut, Mercimek,
Yerfıstığı, Ayçiçeği
Ekimle beraber ilk uygulama, Çiçekten sonra 2-3 hafta aralıklarla 2-3 uygulama 250 ml/100 lt su

İŞLEV VE FAYDALARI
*Toprağın yapısını düzenler ve organik maddece zenginleşmesini sağlar.
*Bitkilerde vejetatif gelişmeyi sağlar, tepe/kök oranı artar.
*İçerdiği mikro besin elementleri sayesinde bitkilerde dengeli beslenmeyi sağlar.
*Meyve ve Sebzelerin kalitesini arttırır, raf ömrünü uzatır.
*Bitkilerde kök yapısını etkileyerek kök hastalıklarına karşı direnç sağlar.