TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU |
ÜRÜN ÇEŞİDİ |
UYGULAMA DÖNEMİ |
DAMLA SULAMA İLE |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
Sebzeler; Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, Marul, Lahana, Ispanak, Kavun, Karpuz, Kabak, v.b. |
Tomurcuklanma dönemi, Meyve oluşumunda, Meyve Büyüme dönemi olmak üzere 3 uygulama |
1,5-2 lt/100 lt su |
200-250 cc/100 lt su |
Seralarda, Kesme Çiçekte |
Fide dikiminden itibaren gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama |
1-2 lt/100 lt su |
250-300 cc/100 lt su |
Tarla bitkileri; Hububat, Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı, Soya, Yem bitkileri v.b. |
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama |
1-2 lt/100 lt su |
200-300 cc/100 lt su |
Tüm Meyve Ağaçları; Şeftali, Kiraz,
Kayısı, Elma, Erik, Armut, Ayva, Bağ, Turunçgiller, Zeytin, Fındık v.b. |
Tomurcuklanma dönemi, Meyve oluşumunda, Meyve Büyüme dönemi olmak üzere 3 uygulama |
2-2,5 lt/100 lt su |
250-300 cc/100 lt su |
Muz |
Gelişme dönemi boyunca 3-4 uygulama |
1-2 lt/100 lt su |
200-300 cc/100 lt su |
Bağ |
Sürgünler görüldüğünde, ince koruk döneminde 2-3 uygulama |
1-2 lt/100 lt su |
200-300 cc/100 lt su |