Obi Kinetik

Temizle

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Organik Madde 10
Toplam Azot (N) 17
Üre Azotu (N) 17
Ph 4,5-6,5

TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN UYGULAMA TOPRAKTAN UYGULAMA
Domates, Biber, Patlıcan Fide dikiminden itibaren 10-12 gün arayla 2-3 uygulama 200-300 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Kavun, Karpuz, Salatalık v.b.
(Kabakgiller)
Erken gelişme döneminde
ilk sudan önce
Kol atma başlangıcında
Meyve döneminde
200-300 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Tüm Meyve Ağaçları; Şeftali, Kiraz, Kayısı, Elma, Erik, Armut, Ayva, Bağ, Turunçgiller, Zeytin, Fındık v.b. Çiçeklenme öncesinden başlanıp 10 gün arayla 4-5 uygulama 250-350 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Bağ Sürgünler görüldüğünde
Çiçeklenmeden önce
İnce koruk döneminde
3 uygulama
250 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Pamuk 8-10 yapraklı dönemde
Taraklanma öncesi ve Çiçeklenme dönemi
ilk koza dönemi
250-300 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Lahana, Karnabahar, Brokoli, Marul,
Brüksel Lahanası, Kışlık ürünler
Erken gelişme döneminde 15-20 gün arayla
2-3 uygulama yapılır.
250-300 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Çilek Kış dönemi sonunda
Çiçeklenme öncesi ve sonrası
250-300 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Tarla Bitkileri; Mısır, ayçiçeği, soya,
yem bitkileri, şeker pancarı
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama 250-300 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Tahıllar; Buğday, Arpa, Çavdar v.b. Kardeşlenme ve Sapa kalkma döneminde 250-300 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Kesme Çiçekte Fide dikiminden itibaren gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama 250-350 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Fidancılıkta Gelişme dönemi boyunca 2 uygulama 250-350 cc/100 lt su 1-2 lt/da

İŞLEV VE FAYDALARI
*Bitki gelişimini teşvik eder ve kuru madde miktarını arttırır.
*Bitkilerde vejetatif gelişmeyi sağlar, tepe/kök oranı artar.
*Bitkisel üretimde verim ve kaliteyi arttırır.
*Kök gelişimini hızlandırır.