Obi Gard

Temizle

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Yüksek Moleküler Poliaksilat Alkil Amonyum Tuzu 27

TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA DÖNEMİ UYGULAMA DOZU
Bağ Daneler birbirine değmeden
(Hasattan yaklaşık 4-6 hafta önce)
1 lt/100 lt su
Yumuşak çekirdekli Meyveler Hasattan 4-6 Hafta önce 1 lt/100 lt su
Taş çekirdekliler Hasattan 2-3 Hafta önce 1 lt/100 lt su
Kiraz, Vişne Hasattan 4-6 Hafta önce 1 lt/100 lt su
Narenciye Hasattan 4-6 Hafta önce 1 lt/100 lt su
Yumrulu bitkileri; Patates, Şekerpancarı Patateste çiçeklenmeden 2 hafta sonra , Pancarda ise yapraklanma %60'ın üzerine çıkınca yapılır. 1 lt/100 lt su
Domates, Biber, Kabakgiller, Fasülye
Kavun, Karpuz v.b.
Bir kez uygulama yapılacaksa meyveler henüz küçükken, birden fazla uygulama yapılacaksa doz uygulama sayısına (2 veya 3) bölünerek 3-4 hafta aralıklarla uygulanır. 1 lt/100 lt su
Diğer Bitkiler Şaşırtma ve dikim esnasında görülen şokun önlenmesi için (Çiçekler, Çimler, Sebze ve Tütün fideleri) 1 lt/100 lt su
Bütün Bitkilerde OBİ-GARD su kaybını önlediğinden soğuk havanın bitki üzerinde yapacağı kurutucu etkiyi bir ölçüde azaltır. Bu nedenle don olayının beklendiği hallerde iyi bir kaplama yapacak şekilde yapraklara püskürtülür 1 lt/100 lt su
Ormancılıkta Yeni dikilen veya şaşırtılan ağaç fidanlarının yeşil kısımları karışıma daldırılır veya bu karışım yeşil aksama püskürtülür 1 lt/100 lt su

İŞLEV VE FAYDALARI
*Doğal reçine kaynağıdır.
*Parlak yüzeyli meyvelerin yağmur ve hava koşullarından kaynaklı çatlamalara karşı dayanıklılığını artırır.
*Hasattan önce kullanıldığında meyve ve sebzelerin görüntüsünü düzeltir ve piyasa değerini yükseltir.