Obi Forte
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W | |
TOPLAM AZOT (N) | 5 | |
AMONYUM AZOTU (N) | 5 | |
NÖTRAL AMONYUM SİTRAT VE SUDA ÇÖZÜNÜR FOSFOR PENTAOKSİT (P2O5) | 25 | |
SUDA ÇÖZÜNÜR FOSFOR PENTAOKSİT (P2O5) | 25 | |
SUDA ÇÖZÜNÜR ÇİNKO (Zn) | 10 |
TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU | ||
ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA DÖNEMİ | YAPRAKTAN UYGULAMA |
Sera ve Açık alan Sebzeler; Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Kabak, Karpuz, Çilek |
Fideler şaşırtıldıktan sonra meyve irileşme döneminde | 60 gr/100 lt su |
Tüm Meyve Ağaçları; Şeftali, Kiraz, Kayısı, Elma, Erik, Armut, Ayva, Bağ, Turunçgiller, Zeytin, Fındık v.b. |
Tomurcuklanma dönemi ve Gelişim dönemi boyunca | 60 gr/100 lt su |
Endüstri Bitkileri; Pamuk, Mısır, Ayçiçeği |
Gelişim dönemi boyunca | 60 gr/100 lt su |
Tüm Baklagiller; Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya v.b. |
Gelişim dönemi boyunca | 60 gr/100 lt su |
Tahıllar; Buğday, Arpa, Çeltik v.b. | Kardeşlenme ve Sapa Kalkma döneminde toplam 2 uygulama | 60 gr/100 lt su |
İŞLEV VE FAYDALARI
İŞLEV VE FAYDALARI | ||
*Çiçeklenme,tohum bağlama, erken büyüme ve kök oluşumunu teşvik eder, olgunlaşmayı hızlandırır ve tohum/meyve üretimini arttırır. |
||
*Çiçek gözü oluşumunu artırır. | ||
*Hava koşullarına bağlı dökülmeleri en aza indirir. | ||
*İçerdiği Çinko sayesinde bitkilerin klorofil içeriklerini ve RNA düzeylerini önemli derecede arttırır. | ||
*Bitkilerde vejetatif gelişmeyi sağlar, tepe/kök oranı artar. |