Obi Amino

Temizle

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Organik Madde 35
Organik Karbon 16
Organik Azot (N) 1
Serbest Aminoasitler 12
Ph 6-8

TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
ÜRÜN ÇEŞİDİ YAPRAKTAN UYGULAMA TOPRAKTAN UYGULAMA
Sebzeler; Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Çilek v.b. 150-250 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Yaprağı yenen kışlık sebzeler; Marul
Ispanak, Pırasa v.b.
150-250 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Bağ 150-250 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Kesme çiçekçilikte, Gül v.b. 150-250 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Muz 150-250 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Tüm Endüstri Bitkiler; Pamuk, Ayçiçeği, Şekerpancarı v.b. 150-250 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Narenciye, Zeytin 150-250 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Elma, Kiraz, Şeftali, Armut v.b. Meyve Ağaçları 150-250 cc/100 lt su 1-2 lt/da
Karpuz, Kavun, Patates, Soğan, Havuç 150-250 cc/100 lt su 1-2 lt/da

İŞLEV VE FAYDALARI
*Toprağın Organik madde içeriğini arttırır.
*Toprakta bulunan su ve besin elementlerinin bitkilerce daha iyi alınmasını sağlar.
*Bitki köklerinin gelişimine etki ederek bitkilerin kök hastalıklarına karşı direncini arttırır.
*Meyve ve sebzede verim ve kaliteyi arttırır.
*Bitkinin stres koşullarına karşı direncini arttırır.