Obi Cal

Temizle

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Toplam Azot (N) 8
Nitrat Azotu (N) 8
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 14
Suda Çözünür Bor (B) 0,01

TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA DÖNEMİ TOPRAKTAN UYGULAMA YAPRAKTAN UYGULAMA
Sera ve Açık alan Sebzeler; Domates,
Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Çilek v.b.
İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama 05,1 lt/da 250-300 ml/100 lt su
Yaprağı yenen Kışlık Sebzeler; Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak v.b. İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama 05,1 lt/da 250-300 ml/100 lt su
Yumrulu Bitkiler; Şekerpancarı, Patates,
Soğan v.b.
4-6 Yapraklı dönemde 15-20 gün arayla
2 uygulama
05,1 lt/da 250-300 ml/100 lt su
Kavun, Karpuz, Kabak Fide dikiminden hasada kadar 05,1 lt/da 250-300 ml/100 lt su
Tüm Meyve Ağaçları; Şeftali, Kiraz,
Kayısı, Elma, Erik, Armut, Ayva, Bağ, Turunçgiller, Zeytin, Fındık v.b.
Gelişme dönemi boyunca 05,1 lt/da 250-300 ml/100 lt su
Muz Meyve olgunlaştığında 05,1 lt/da 250-300 ml/100 lt su
Endüstri Bitkileri; Pamuk, Mısır,
Ayçiçeği
5-6 Yapraklı dönemden itibaren 15-20 gün arayla 2 uygulama 05,1 lt/da 250-300 ml/100 lt su
Tüm Baklagiller; Nohut, Fasulye,
Mercimek, Soya v.b.
3-4 Yapraklı dönemde 15-20 gün arayla
2 uygulama
05,1 lt/da 250-300 ml/100 lt su
Tahıllar; Buğday, Arpa, Çeltik v.b. Kardeşlenme döneminde 05,1 lt/da 200 ml/100 lt su

İŞLEV VE FAYDALARI
*Bitkileri don zararlarına karşı korur.
*Bitki köklerinde hücre bölünmesi ve uzamasını olumlu yönde etkiler, kök salgılarında artış sağlar.
*Kalsiyum stomaların fonksiyonunu arttırarak bitkileri kuraklık ve sussuzluk stresine karşı korur.
*Meyvelerde kabuk yapısı ve dayanıklılığını arttırarak, taşınma ve depolamada bozulma riskini azaltır.
*Nitrat azotu içerdiği için yapraktan alımı çok hızlıdır. Bitkilerin sürgün atmasında ve yeşil aksam gelişiminde önemli rol alır.