Obi Mag

Temizle

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W
Toplam Azot (N) 6
Nitrat Azot (N) 6
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) 9
Suda Çözünür Mangan (Mn) 4

TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA DÖNEMİ DAMLA SULAMA İLE YAPRAKTAN UYGULAMA
Sebzeler; Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, Marul, Lahana, Ispanak, Kavun, Karpuz, Kabak, v.b. Tomurcuklanma dönemi, Meyve oluşumunda, Meyve Büyüme dönemi olmak üzere 3 uygulama 1,5-2 lt/100 lt su 200-250 cc/100 lt su
Seralarda, Kesme Çiçekte Fide dikiminden itibaren gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama 1-2 lt/100 lt su 250-300 cc/100 lt su
Tarla bitkileri; Hububat, Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı, Soya, Yem bitkileri v.b. Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama 1-2 lt/100 lt su 200-300 cc/100 lt su
Tüm Meyve Ağaçları; Şeftali, Kiraz,
Kayısı, Elma, Erik, Armut, Ayva, Bağ, Turunçgiller, Zeytin, Fındık v.b.
Tomurcuklanma dönemi, Meyve oluşumunda, Meyve Büyüme dönemi olmak üzere 3 uygulama 2-2,5 lt/100 lt su 250-300 cc/100 lt su
Muz Gelişme dönemi boyunca 3-4 uygulama 1-2 lt/100 lt su 200-300 cc/100 lt su
Bağ Sürgünler görüldüğünde, ince koruk döneminde 2-3 uygulama 1-2 lt/100 lt su 200-300 cc/100 lt su

İŞLEV VE FAYDALARI
*İçerdiği Magnezyum; meyvede A ve C vitamini konsantrasyonunu arttırır.
*Olumsuz hava koşullarına karşı dokularda koruyucu bir görev alır.
*İçerdiği Azot sayesinde bitkilerde vejetatif gelişmeyi sağlar.
*Mangan; Klorofil sentezinde,nitrojen ve karbonhidrat metabolizmasında görev alır
*OBİMAG Bitkilerin koyu yeşil renk almasını sağlar.
*Bitkilerde ve meyvede gelişimi artırır.